Over ons

Bouwbedrijf A. Puttenaar werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven. We zijn actief in onderhoud, verbouw, renovatie en restauratie. Dat klinkt breed – en dat is het ook. Zo verbouwen we regelmatig badkamers, maar werkten we ook aan een project op de Zaanse Schans en plaatsten we een dakkapel op een rijksmonument in Hoorn.

Reclame maken voor onszelf doen we niet. Wel hebben we veel tevreden klanten, die dat weer vertellen aan buren, familie en kennissen. En zo hebben we inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd. Kent u ons nog niet en wilt u weten hoe we werken? Kom gerust eens langs voor een kop koffie.

geschiedenis

Arjen Puttenaar is de eigenaar van Bouwbedrijf A. Puttenaar. Hij heeft een opleiding in de bouw en is uitvoerder. Na ervaring te hebben opgedaan bij verschillende werkgevers, richtte hij in 2007 zijn bouwbedrijf op.

Als kind al wist Arjen dat hij in de bouw zou gaan. Als hij bij opa en oma was, timmerde hij samen met opa van alles en nog wat. Zijn vader was schilder, maar Arjen staat liever op de steiger om te bouwen.

© Bouwbedrijf A. Puttenaar - Website gerealiseerd door Stiho, Revontuli en OSW